Renovering Stockholm

Vi erbjuder er hjälp med renovering i Stockholm eller skärgården av er fastighet efter era önskemål. Vi ser gärna större uppdrag över längre tid.

Vi hjälper dig med din renovering från idé till färdig slutprodukt och ser till så att det blir precis som du vill ha det. Vi tar oss an både stora som små projekt, men välkomnar gärna större projekt. Under projekttiden får ditt projekt vår fulla uppmärksamhet och du får fortlöpande information om hur arbetet framskrider.

Våra duktiga hantverkare hanterar allt inom renovering, bygg och måleri samt följer aktuella regler och krav. Vi tar fram smarta och hållbara lösningar, för att ert hem efter renoveringen ska bli så bra som möjligt.

Med lång erfarenhet inom byggbranschen vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd med din renovering. Vårt arbetssätt med hög moral och viljan att leverera ett mycket bra arbete med hög finish gör att vi garanterar ett resultat som håller i många år framöver.

Vi har arbetat med många olika typer av renoveringar i Stockholm genom åren och det har gett oss en bred kompetens inom bygg.

Bland annat kan vi hjälpa er med följande:
  • Villarenoveringar
  • Lägenhetsrenoveringar
  • Tillbyggnader
  • Ombyggnader
  • Köksrenoveringar
  • Takläggning
  • Golvläggning
  • Rivningsarbeten
  • Staket
  • Altaner
Måleriarbeten i Nacka.

Ert byggföretag för renovering Stockholm

Om ni behöver hjälp med renovering i Stockholm eller skärgården av hög kvalitet är vi företaget för er. Vi hjälper våra kunder med alla typer av renoveringar. Allt från hus- till lägenhetsrenovering. Om du ska utföra totalrenovering eller har ett stort byggprojekt av din bostad kan ni anlita oss för dessa tjänster.

Anlitar ni oss för er renovering får ni en trygg och professionell firma med mycket erfarenhet som är noga med slutresultat. Vi välkomnar gärna stora bygg och renoveringsprojekt. Går du i tankarna för ett renoveringsprojekt kan man få en kostnadsfri offert av oss.

Det är vissa saker som är bra att gå igenom när man ska anlita en professionell hantverkare för totalrenovering. Hos oss får man allt i ett företag.

Tydliga offerter – Hos oss får man tydliga och kostnadsfria offerter.
Rätt byggare – Vi har skickliga kompetenta hantverkare med lång erfarenhet inom renovering.
Visualisering – Vi hjälper dig i planeringen, från idé till färdigt resultat. Hållbara lösningar som håller bra kvalitet och lång livslängd. Som kund får du gärna vara med från början till slut, för vi vet hur viktigt det är att få känna sig delaktig.
Materialinköp – Om du behöver hjälp med vilka material som är att rekommendera finns vi här. Vi köper gärna in materialen när vi utför arbeten och du behöver inte tänka på det.
Kontakter – Vi samarbetar med flertalet yrkesgrupper inom bland annat måleri, golv, elektriker, plåtslagare m.m i Stockholm.
Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om renovering i Stockholm.
Byggföretag i Värmdö.

Lägenhetsrenovering i Stockholm

Är du ägare av en lägenhet och känner att din lägenhet behöver ett lyft. Lägenheter behöver renoveras då och då, saker slits och behöver uppdateras. Rum som kök och badrum är bra att renovera för att undvika risken för vattenskador. Man gör sig själv en tjänst genom göra renoveringar i god tid.

Förutom badrumsrenovering och köksrenovering kan man även vara i behov av golvläggning och målning för att fräscha till lägenheten. Ni kan anlita oss som er firma för mindre arbeten men även för stor totalrenovering.

Om man ska renovera sin lägenhet kan man välja att ta lite i taget eller göra en totalrenovering direkt. En totalrenovering kostar lite mer men samtidigt kan det återställa en lägenhet till nyskick och öka värdet på lägenheten markant.

Man kan se det som en god investering i sitt hem och framtid. Det har visat sig att en totalrenovering av ett byggföretag kan höja värdet på sin bostad med upp till 20%. Låt oss hjälpa dig med din lägenhetsrenovering och öka värdet.

Är ni i behov av målning, plåtslagare eller elektriker samarbetar vi med yrkesgrupper inom detta. Håller man på att renovera kan golvslipning och ommålning göra mycket för boendemiljön. Golv slits mycket, genom att slipa golven och underhålla det förlänger man materialets livstid.

Är ni intresserade av lägenhetsrenovering i Stockholm, tveka inte att kontakta oss på Byggfirma Ekenberg & CO AB så hjälper vi er med en offert.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

1 + 5 =

Call Now Button