Nyproduktion

Vi bygger mindre hus såsom gästhus, Bolundare, fritids- och Attefallshus.

Nyproduktion – Att bygga i lösvirke

Vi bygger i lösvirke utifrån ritning av arkitekt. Med lösvirke menas att vi bygger utan att använda prefabricerade byggelement. Vi införskaffar det virke som behövs och sågar till det efter er ritning på plats där byggnaden ska uppföras. Önskar ni även hjälp med att ta fram ritningar kan vi ombesörja det.
Att bygga med lösvirke skapar många fördelar där du har större inflytande att påverka husets utformning och dess materialval. Vi rekommenderar dig att bygga i lösvirke om du vill påverka utformningen där huset blir unikt och anpassat till just era behov samt önskemål.

Vi hjälper er att bygga moderna energisparande hus med hög standard där vi är med er genom hela byggnadsprocessen. Vår personal är specialiserade på husbyggnation och är alla utbildade inom vårt arbete med lång erfarenhet med öga för detaljer. Sen start har vi haft fokus på noggrannhet och en hög genomgående kvalitét med många nöjda kunder som följd.

Genom att välja oss som entreprenör kan ni känna er trygga i att ha en byggfirma ni kan lita på som vill utföra bäst möjligt tänkbara arbete utefter rådande förutsättningar och budget.

Tveka inte att kontakta oss för att dela med er av era husplaner så lyssnar vi lyhört på just era behov för ett så lyckat resultat som möjligt. Efter att ha tagit del av era projektplaner tar vi fram en offert som lämnas på löpande räkning eller till ett överenskommet fast pris.