Nyproduktion Huddinge

Vi erbjuder er hjälp med nyproduktion i Huddinge efter era önskemål. Vi ser gärna större uppdrag över längre tid.

Vi hjälper dig med att bygga ert hus från idé till färdig slutprodukt och ser till så att det blir precis som du vill ha det. Vi tar oss an både stora som små projekt, men välkomnar gärna större projekt. Under projekttiden får ditt projekt vår fulla uppmärksamhet och du får fortlöpande information om hur arbetet framskrider.

Våra duktiga hantverkare hanterar allt inom bygg och måleri samt följer aktuella regler och krav. Vi tar fram smarta och hållbara lösningar, för att ert hem efter renoveringen ska bli så bra som möjligt.

Med lång erfarenhet inom byggbranschen vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd med din byggnation. Vårt arbetssätt med hög moral och viljan att leverera ett mycket bra arbete med hög finish gör att vi garanterar ett resultat som håller i många år framöver.

Vi har arbetat med många olika typer av nyproduktioner i Stockholm genom åren och det har gett oss en bred kompetens inom att bygga hus.

 

Bland annat kan vi hjälpa er med följande:
  • Villa
  • Attefallshus
  • Bolundare
  • Gästhus
  • Friggebod
  • Takläggning
  • Golvläggning
  • Rivningsarbeten
  • Staket
  • Altaner
Måleriarbeten i Nacka.

Ert byggföretag för nyproduktion i Huddinge

Om ni behöver hjälp med nyproduktion i Huddinge eller av hög kvalitet är vi företaget för er. Vi hjälper våra kunder med alla typer av husbyggen. Allt från gästhus till radhus . Om du ska utföra en byggnation eller har ett stort byggprojekt på gång kan ni anlita oss för dessa tjänster.

Anlitar ni oss för er att bygga ert hus får ni en trygg och professionell firma med mycket erfarenhet som är noga med slutresultat. Vi välkomnar gärna stora byggprojekt. Går du i tankarna för att bygga ett hus kan man få en kostnadsfri offert av oss.

Det är vissa saker som är bra att gå igenom när man ska anlita en professionell hantverkare för nyproduktion. Hos oss får man allt i ett företag med en helhetslösning där vi håller i alla trådar för att förenkla en svår process till något lätthanterligt.

 

Tydliga offerter – Hos oss får man tydliga och kostnadsfria offerter.
Rätt byggare – Vi har skickliga kompetenta hantverkare med lång erfarenhet inom nyproduktion.
Visualisering – Vi hjälper dig i planeringen, från idé till färdigt resultat. Hållbara lösningar som håller bra kvalitet och lång livslängd. Som kund får du gärna vara med från början till slut, för vi vet hur viktigt det är att få känna sig delaktig.
Materialinköp – Om du behöver hjälp med vilka material som är att rekommendera finns vi här. Vi köper gärna in materialen när vi utför arbeten och du behöver inte tänka på det.
Kontakter – Vi samarbetar med flertalet yrkesgrupper inom bland annat måleri, golv, elektriker, plåtslagare m.m i Stockholm.
Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om nyproduktion i Huddinge.
Byggföretag i Värmdö.

Nyproduktion i Huddinge

Är du ägare av en tomt eller fastighet och känner att din fastighet behöver ett lyft så kan vi bistå er. Tillgång till kompetenta hantverkare för en fastighetsägare är jätteviktigt och behövs ständigt för att utveckla exempelvis en tomt till sin fulla potential. 

Vi ser till att badrummet byggs efter gällande branschregler av behörigt yrkesfolk och att köket sätts på ett korrekt sätt så noggrant det bara går. Ni kan anlita oss som ert byggföretag för mindre arbeten men även för stora arbeten.

Om man ska utveckla sin fastighet kan man välja att ta lite i taget eller göra en större åtgärd direkt. En större åtgärd kostar lite mer men samtidigt kan det öka värdet på fastigheten rejält.

Man kan se det som en god investering i sitt hem och framtid. Låt oss hjälpa dig med din fastighet och öka värdet.

Är ni i behov av målning, plåtslagare eller elektriker samarbetar vi med yrkesgrupper inom detta. 

Är ni intresserade av nyproduktion i Stockholm, tveka inte att kontakta oss på Byggfirma Ekenberg & CO AB så hjälper vi er med en offert.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

1 + 7 =

Call Now Button