Målare

Målare

Våra målare är utbildade yrkesmän som utövar sitt arbete med stolthet. Vi arbetar med det mesta inom måleri och tapetsering, exempelvis renoveringar, nybyggnation och servicemålning. Våra kunder är allt från privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar till försäkringsbolag.

Vårt fokus är att alltid finnas snabbt till hands i Stockholm och ta fram en lösning för alla era önskemål. Vi levererar högsta service och kvalitet på våra måleriarbeten och hjälper våra kunder hela vägen till ett riktigt bra slutresultat.

Professionell målare

Att måla om i sitt hus eller lägenhet kan verka enkelt. Varför ska man anlita en målare för måleriarbeten och tapetsering? Det finns många anledningar för detta.

En av de största anledningarna till att anlita en målare för att utföra måleri är att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt korrekt sätt. Grundarbetet är viktigare än man tror. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt är det ett måste med bra grundarbete. Anlitar man en målare blir grundarbetet utfört av ett proffs och finishen på slutresultatet perfekt.

Grundarbetet består exempelvis av att slipa, spackla, ta bort gammal tapet eller rester av tapet, skrapning, målning med grundfärg även benämnd primer, spärrmålning mot nikotin vid rökskador eller brand.

För att allting ska bli som du önskat dig, hålla hög kvalitet och något du som kund ska kunna njuta av i många år, är det bästa att anlita en professionell målare i Stockholm. Vi har många års erfarenhet av måleriarbeten och utför arbeten inom målning för stora som små arbeten.

Vi är en målerifirma som erbjuder arbeten både invändigt och utvändigt, stora som små måleriarbeten. Låt oss hjälpa dig i ditt måleriprojekt, vi utför alla typer av uppdrag. Söker du pålitliga och snabba målare med lång erfarenhet är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri offert och rot avdrag.

Invändig målning

Att måla om invändigt är ett utmärkt sätt att fräscha upp en lokal, ett hem, på arbetsplatsen eller i sin förening.
Vi utför tjänster inom måleri och tapetsering på allt från mycket stora företags lokaler till mindre renoveringsprojekt för privatpersoner.

Vi utför målning av allt från väggar, tak, golv och snickeriarbeten med den färg som ni önskar. Målning av snickerier som exempelvis fönster, dörrkarmar, räcken och lister.

Vi har lång erfarenhet av att utföra alla typer av arbeten med ett slutresultat som håller hög kvalitet. Behöver du hjälp med att välja färg till era projekt bistår vi självklart även med detta. Det är mycket man ska tänka på inför val av färgtyper och nyans. Med vår expertis och kompetens kan vi komma fram till det bästa färgvalet just för er och den yta som ska målas.

Är du intresserad av att tapetsering hjälper vi självklart till med även detta. Vi kan hjälpa dig att förändra atmosfären i ett rum med den sorts tapet du önskar. Vi arbetar med samtliga sorter som exempelvis non-woven, traditionella tapeter, väv, vinyltapeter och mönster passande tapetsering.

Invändig målning

Invändig målning av lägenhet

Utvändig målning

Allt fler väljer att anlita målare för målning av fasad och andra arbeten utvändigt nuförtiden för att få ett felfritt resultat samt för att det är tidskrävande. När man målar om en fasad gör man det inte bara för att få ett nytt samt fräscht utseende, utan det är även nödvändigt för att hålla huset tätt och undvika fuktskador som röta.

Att måla om och fräscha upp sin fasad på hus, stuga eller företag kan vara väldigt lockande. Men att behöva spendera flera dagar på en stege när det är fint väder ute är inte riktigt lika lockande. Låt istället oss, ett byggföretag, sköta arbetet åt er och njut av det fina vädret samtidigt som ni får en ny vacker fasad.

När man anlitar oss som är experter blir det även snabbare samt mer grundligt utfört och med hög kvalitet på resultatet, än om man skulle göra arbetet med att måla själv. Man kan anlita oss för måleriarbeten på fasader av alla typer. Fasader som exempelvis trä, tegel, puts mm och som skyddar ditt hus mot väder och vind.

När det kommer till fasader är det extra viktigt att välja rätt färg. Färg som är bäst för just ert material på fasaden och som skyddar samt håller i många år. Vi som är en professionella målare vet vilken färg som är bäst för just er fasad och ger bästa resultat.

Det är mer än fasader vi kan hjälpa er att måla utvändigt. Även fönster, dörrar, staket, tak m.m utför vi arbeten av.

Målare

Målare Stockholm

Rot avdrag

Varje år har man som privatperson rätt till att dra av 30% på arbetskostnaden när man anlitar hantverkare som utför tjänster. Rotavdraget och rutavdraget får sammanlagt adderas upp till högst 75 000 kronor per person och år. Av detta får högst 50 000 kronor vara rotavdrag.

Kontakta oss redan idag via mail

Välkommen att kontakta oss om du har uppdrag inom måleri som du vill ha hjälp med. Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna i korta underlag, sedan tar vi kontakt med er.

Call Now Button