Kontorsanpassning Stockholm

Förändringar i lokalytor och kontorslokaler. Utöka eller minska, förnya och förbättra. Vi har lösningar för  era behov. Byggfirma Ekenberg & Co tar uppdrag i hela Stockholm med omnejd.

Kontorsanpassning i Stockholm och ombyggnad av lokalytor

Växande verksamheter kan behöva större eller mer anpassade lokaler och kontorsytor. I större städer som Stockholm är exempelvis behoven för kontorslokaler ansträngd och det kan vara ett bra alternativ med kontorsanpassning eller ombyggnation efter företagets behov.

Ombyggnad

Finns lokal som är stor nog men som inte klarar behoven för ditt företag är alternativet ombyggnation. Kontorsanpassning kräver mycket jobb och tid. Det kan handla om att ta bort eller sätta upp nya väggar, lägga nytt golv eller sätta nytt tak. Planlägg arbetet i samarbete med oss.

Öka antalet kontorsrum istället för ett öppet kontorslandskap? Är det låg standard på golv, väggar och tak kan de behöva bytas ut och fräschas upp. I området i och omkring Stockholm utför vi kontorsanpassningar av varierande slag.

En modern miljö för alla

Det är viktigt att kontorsanpassning är utförd så att kunderna ska trivas när de besöker kontoret, men först och främst behöver kontoret lokal anpassas för personalens skull. Inte bara färgen på väggarna utan även mycket för arbetsmiljöns skull som är en viktig del.

Det finns alltså en del saker att ta tag i för dig som byter från en kontorslokal till en annan. Projekt som eventuella ombyggnationer eller bara uppfräschning och ny inredning. Men oavsett vad är det en bra sak att lägga lite tid och omtanke på, för att alla som ska besöka den nya lokalen kommer ska trivas.

Konsultera gärna med oss på Byggfirma Ekenberg & Co när du har tankar om att anpassa kontor och lokaler för ert företag i Stockholm. Vi kan hjälpa er med mer information och offert.

Kontorsanpassning i Stockholm för din verksamhet

Har du hittat en bra lokal i Stockholm men lokalen uppfyller inte alla funktioner du är i behov av för ditt företag. Vi hjälper er att anpassa lokalen för ert kontor. Vi har lång erfarenhet inom bygg och renovering i Stockholms stad.

Vi utför kontorsanpassning efter de förutsättningar kontorslokalerna har och tar fram en lösning som passar ert företag och anställda bäst. Ett kontor är mer än bara en lokal, det är en plats att trivas i och vara kreativ på.

För att ens anställda och besökare ska trivas behöver man skapa en miljö som är väl utformad efter era behov. Ett kontor med belysning som är optimal, maximera ljusinsläppet, ha rätt antal toaletter, och lokaler som speglar sin verksamhet.

Spegla företagets verksamhet

Att ett kontor speglar verksamheten det företrädet är väldigt viktigt. Inte bara för anställda utan även för besökare till företaget. Med vår kreativitet och kunskaper inom bygg kan vi kontors anpassa så att det fyller sitt syfte.

För att ett kontor ska kännas mer personlig och inge en bra känsla är färgsättningen viktig. Vill man inge en harmonisk och lugn känsla ska man välja mjuka bleka toner av rosa, grönt och beige. Väljer man en skarpare färg som blått förmedlar kontoret en känsla av pondus och styrka.

Vi hjälper er välja rätt färger för den känsla ni vill utstråla på ert kontor.

Välkommen att kontakta oss

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med kontorsanpassning i Stockholm. Vi erbjuder kostnadsfri offert och med oss får ni kompetent hjälp av hantverkare med lång erfarenhet.

Vi hjälper er med kontorsanpassning i Stockholm och skärgården. Vi utför kontorsanpassningar i Stockholm under era förutsättningar, lokaler och det som passar just ert kontor. En plats för era anställda att trivas i och för ert bolag att växa.

Vi förändrar lokalytor och kontorslokaler för att passa era behov. Vare sig ni vill utöka eller minska, förnya eller förbättra. Vi har lösningarna för ert kontor eller lokaler.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna i korta underlag så tar vi kontakt med er.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

9 + 14 =

Call Now Button