Hantverkare Stockholm

 Som hantverkare i Stockholm är vi en del av en viktig och konkurrenskraftig bransch som hjälper människor att renovera och bygga sina hem och andra fastigheter.

Som hantverkare i Stockholm är det viktigt att vi levererar hög kvalitet på våra tjänster och har god kommunikation med våra kunder. Vi har många kompetensområden för att kunna erbjuda flera olika typer av tjänster för att möta behoven hos olika kunder.

Hantverkare Stockholm – med lång erfarenhet

Som hantverkare i Stockholm erbjuder vi garanti på våra tjänster för att bygga förtroende med våra kunder och skapa lojala kunder som återkommer. Genom att erbjuda hög kvalitet på våra tjänster, ha god kommunikation med våra kunder och marknadsföra oss på ett effektivt sätt kan vi bygga en stark och framgångsrik verksamhet. 

Att vara hantverkare är ett viktigt och givande yrkesval som kan ge många möjligheter till en intressant men samtidigt en spännande karriär.

Kika gärna även in på vår blogg: Blogg – Byggfirma Ekenberg & Co AB

Vi är morgondagens hantverkare

Vår målsättning är att vara morgondagens hantverkare som hela tiden strävar efter att bli bättre och möta våra kunder varje dag med lösningar på deras problem. Genom att hela tiden hålla oss uppdaterade på nya material från leverantörer och att kontinuerligt vara pålästa ser vi till att föregå med gott exempel.

För att leverera högkvalitativa tjänster så behövs ett tätt samarbete mellan olika yrkesgrupper. Idag består personalen av snickare, målare, murare, rörmokare och elektriker. Vi har även ett tätt samarbete med andra yrkesgrupper för att kunna erbjuda totalentreprenader. Hantverkare på plats stöttas av arkitekter, projektledare, konstruktörer med mera för att arbetet ska kunna flyta på väl. 

Varför välja Byggfirma Ekenberg & Co AB som er entreprenör?

 Genom att välja oss som entreprenör kan ni känna trygghet i att ni får en offert till fast pris där ni ser på förhand vad arbetet kostar.  Enklare än så blir det inte! Arbetet leds utav en av våra projektledare och vi följer rådande branschregler.

 Med alla yrkesgrupper på samma företag så har vi ett helhetsansvar för att just ditt projekt ska bli bra. Detta underlättar för dig som kund då du endast behöver ha kontakt med ett företag som ordnar allt. Helt efter era önskemål.

Vi arbetar ständigt med hållbarhet och miljö för att byggbranschen ska få ned sitt klimatavtryck. 

 

Vi bedriver byggverksamhet i hela Stockholm 

Våra hantverkare utgår ifrån Stockholm och tar sig an projekt över de flesta områden:

Botkyrka Danderyd Ekerö Haninge Huddinge Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn Salem Sigtuna Sollentuna Solna Stockholm Sundbyberg Södertälje Tyresö Täby Upplands-Bro Upplands-Väsby Vallentuna Vaxholm Värmdö Österåker

 

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

5 + 11 =

Call Now Button