Att driva byggföretag I en gammalmodig och förmodligen världens äldsta bransch har vi valt att slå oss till ro som i storstaden Stockholm med fokus på bl.a. renovering som många andra byggföretag. Här bor vi och det är här vi går till jobbet varje dag med oftast lätta steg.

Ibland tar det lite längre tid att ta sig ut till en kund när vi åker i Caddyn.  Oftast sker våra husbyggnationer längre utanför Stockholm. Denna vecka ska vi fortsätta snickra på ett gästhus i Nacka som vi börjar bli klara med. Det är alltid kul att dra igång projekt och känna att här kommer det hända grejer men samtidigt lite vemodigt när saker går mot sitt slut. Som byggföretag måste man dock hela tiden ha nya löpande projekt så att personalen ständigt har arbetsuppgifter att utföra.

Det är även tänkt att målaren ska fortsätta med en lägenhetsrenovering på Lidingö där vi gjort diverse rivningsarbeten och byggt nya inneväggar. Just nu inväntar vi dock att kunden ska ge klartecken att godkänna vår offert. Materialinköp brukar ske på Beijer som ligger centralt och erbjuder stort sortiment. https://www.beijerbygg.se/privat/sv/lidingo

Svenskt trä

Passade även på att läsa lite på Svenskt Träs hemsida gällande Cederhusen i Hagastaden. Detta projekt är Stockholms första stora flerbostadshus av KL-trä och ett av världens största trähusprojekt i innerstadsmiljö. Häftigt projekt tycker vi och hoppas att fler väljer att bygga med trä under 2023 som är en förnyelsebar resurs. Det finns mycket att tänka på i ett sådant projekt och det är viktigt att alla yrkesgrupper är samspelta för att det ska råda god ordning under byggnationen. Mer finns att läsa här: https://www.svenskttra.se/om-oss/aktuellt/2023/1/tra-tar-plats-i-staden-cederhusen/

Vårt yttersta mål är att vara det bästa byggföretaget i Stockholm som levererar ett så bra resultat till dig som kund det bara går utefter de förutsättningar som finns.

Läs mer här Renovering av hus, kök, badrum i Stockholm | Byggfirma Ekenberg

Byggföretag

Innerväggar som är platsbyggda av våra snickare och elektriker i samband med renovering av oss som byggföretag

 

Call Now Button