Byggföretag Värmdö

Byggfirma Ekenberg & Co utför ombyggnation, nybyggnation och renovering av hus och fastigheter.

Vi hjälper kunder i Värmdö kommun med alla slags byggprojekt.

När du behöver hjälp av ett byggföretag med lång erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Att renovera eller bygga om sitt hus är ofta ett stort projekt som kräver kompetens och erfarenhet av den som utför arbetet. Oavsett om du ska bygga nytt kök, lägga nytt tak, byta parkett eller bygga ett Attefallshus på tomten så är det viktigt att de hantverkare och snickare som utför arbetet har den kompetens och erfarenhet som krävs.

Som byggföretag förstår vi att det är viktigt för dig som kund att känna dig trygg med att välja oss som företag och därför arbetar vi utifrån perspektivet att vi ska vara transparenta, lyhörda och trevliga att ha att göra med.

Dina behov är alltid utgångspunkten för det arbete som vi utför.

När du kontaktar oss kan du förvänta dig ett trevligt bemötande och kompetent personal. Vi kommer gärna ut på plats och gör en bedömning av ditt byggprojekt och lämnar över en offert på vad det skulle kosta att utföra arbetet som du kan läsa igenom i lugn och ro när det passar dig.

När du har bestämt dig för att ge oss förtroendet att hjälpa dig med att renovera eller bygga om/bygga nytt ser vi till att arbetet fortlöper på ett smidigt och strukturerat sätt och efter att allt är klart så gör vi tillsammans en slutbesiktning av det arbete som vi utfört.

Vi utför bland annat följande arbeten i Värmdö:

 

  • Renovering
  • Nyproduktion av Attefallshus, Bolundare och gästhus
  • Snickeriarbeten – Både utvändiga och invändiga snickerier
  • Måleriarbeten – Både utvändig och invändig målning
Byggföretag Värmdö

Renovering och tillbyggnation i Värmdö kommun

Vi renoverar hus, lägenhet, villa, fritidshus med mera i Värmdö kommun i Stockholm. Renovering är ett brett begrepp och nedan kan du se ett axplock av vilka typer av renoveringar våra byggare utför:

Installation eller renovering av kök

Golvläggning – Behöver du lägga nytt golv eller parkett hjälper vi dig med detta

Tillbyggnation – Välkommen att kontakta oss när du funderar på tillbyggnader

Målning – Vi genomför måleriarbeten både utvändigt och invändigt

Snickeriarbeten – Exempelvis byta panel på huset eller bygga ny altan

Bygga Attefallshus, Bolundare eller gästhus

De senaste åren har det blivit enklare att kunna uppföra nybyggnation av en extra fastighet på tomten i form av ett Attefallshus, gästhus eller en så kallad Bolundare utan att ansöka om bygglov. Vi hjälper till med att bygga denna typ av fastighet från grunden eller montera ihop ett monteringsfärdigt hus om så önskas. 

Du kan läsa mer om regler för att uppföra ett Attefallshus här eller kontakta oss så hjälper vi dig med det du vill ha utfört. Vårt byggföretag på Värmdö erbjuder kostnadsfri offert om det önskas.

Byggfirma i Värmdö för alla byggprojekt

Välkommen att kontakta oss när ni söker hjälp med bygg- och renoveringstjänster med hög kvalitet. Vi har duktiga byggare och målare som är vana vid stora arbeten och renoveringar men även mindre. Våra hantverkare har stor kunnighet av arbeten med både företag och privatpersoner.

Är du i behov av snickare för tillbyggnader i Värmdö Stockholm med omnejd finns vi här för er. Vi kommer gärna ut på plats och erbjuder er en kostnadsfri offert.

Kontakta oss redan idag

Tveka inte att ringa, skicka ett mail eller använda vårt kontaktformulär när du har frågor gällande bygg- och hantverksarbeten i Värmdö Stockholm med omnejd.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

9 + 12 =

Call Now Button