Byggföretag Stockholm

Vi är ett byggföretag i Stockholm som utför arbeten i Stockholmsområden samt i skärgården.

Vi är ett renodlat byggföretag som välkomnar såväl företag som privatpersoner och fastighetsägare. Vi utför arbeten inom byggnationer, entreprenader, renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnad.

Väljer ni oss som ert byggföretag får ni en firma med lång erfarenhet inom branschen och många nöjda kunder. Har ni ett stort projekt eller renovering ni funderar över hjälper vi er gärna med detta uppdrag inom bygg.

Vi är ett tryggt och pålitligt val för ert byggprojekt och vi utför ett tätt samarbete med andra yrkesgrupper inom el, måleri samt plåtslagare. Vi hjälper våra kunder med totalrenoveringar av hem, större byggprojekt, lägenheter och kontor.

Byggföretag i Stockholm- från idé till färdigt resultat

Vi följer dig genom hela processen. Vi hjälper dig från din idé till färdigt resultat. För oss på Byggfirma Ekenberg & CO är det väldigt viktigt att du som kund är nöjd med byggprojektet och att arbetet håller hög kvalitet. Genom oss får man den optimala partnern som levererar högkvalitativa och pålitliga resultat.

Vi går noggrant igenom vad ni vill ha för jobb utfört, hur mycket tid projektet behöver, när vi kan starta och hur mycket det kommer att kosta. Vi arbetar alltid för att leverera ett arbete med mycket hög kvalité. Väljer ni oss som ert byggföretag får ni ett färdigt resultat som håller i många år.

Vi välkomnar stora projekt men även mindre och hjälper er att ta fram smarta, hållbara lösningar som gynnar er efter arbetet. När projektet är klart gör vi en slutbesiktining och ser till att allt är som ni önskat.

Ska du renovera badrum, byta kök, lägga om taket, bygga tillbyggnad på huset, bygga veranda eller vill göra någon större villarenovering? Då är vi det perfekta byggföretaget för dig. Vi har den kompetens som krävs för alla byggtjänster.

Varför ska man anlita oss för byggtjänster?

Det finns många byggföretag Stockholm, vad skiljer oss från dessa? Ni får ett byggföretag med lång erfarenhet inom bygg och som har många nöjda kunder. Ett företag som bryr sig om sina kunder, är med från början till slut, lyssnar på era önskemål samt kommer med smarta lösningar och är noggranna i sitt arbete.

Letar du efter snickare med bra referenser som utför stora projekt inom bygg, då är vi den rätta partnern för er. Vi har goda referenser efter våra uppdrag och erbjuder ett tryggt val i byggsektorn för dig som kund.

Slutprodukten av renoveringen håller hög standard och våra hantverkare har bred kompetens. Vi är tydliga under arbetets gång och håller er ständigt uppdaterade under den tid vi utför projektet.

Vi som byggföretag i Stockholm innehar F-skattsedel samt är försäkrade så att du kan känna dig trygg med din renovering och byggprojekt.

Arbeten vi utför

Anlitar man oss för att bygga eller renovera kan vi erbjuda en mängd olika byggtjänster för ert projekt. Med vår långa erfarenhet inom bygg har vi den kompetens som krävs för såväl stora som små projekt i Stockholms och skärgårdens trakter.

Här är några av våra tjänster som vi erbjuder:
 • Hus- och lägenhetsrenoveringar.
 • Tillbyggnad
 • Ombyggnad
 • Rivningsarbeten
 • Takläggning
 • Golvläggning
 • Renovera badrum samt kök
 • Bygga altan
 • Bygge av staket
 • Måleriarbeten
 • Kontorsanpassning

och mycket mera……

Byggföretag Djursholm

Byggföretag med skräddarsydda lösningar

Varje projekt är unikt och kräver sina egna skräddarsydda lösningar. Med vår breda kompetens och långa erfarenhet inom bygg löser vi problem som kan uppstå. Vi skräddarsyr projektet och bygget efter era behov.

I våra hantverkares händer kan ni känna er trygga. Vi hjälper er från första idé till planering av bygget, färdigställande samt slutbesiktning och lägger stort fokus på att ni ska bli nöjda med slutresultatet.

Vi är lyhörda till era tankar, önskemål och ideér samtidigt som vi kommer med vägledning och råd inför ert byggprojekt.

Bland våra kunder hittar man allt från fastighetsägare till företag och privatpersoner. Vårt mål är att vara ett företag som välkomnar alla typer av kunder som önskar bygghjälp i samband med nybyggnation, ombyggnation eller renovering.

Tack vare våra professionella och behöriga plåtslagare samt målare, kan vi erbjuda en service i toppklass samt ett arbete som alltid är fackmannamässigt rätt utfört.

Rotavdrag

När du anlitar oss som ert byggföretag i Stockholm har man enligt rotavdraget rätt till att dra av 30% på arbetskostnaden. Detta är något vi ansöker åt dig samt drar av på fakturan och du som kund inte behöver lägga tid på det.

Bra att veta är att skattereduktionen gäller på arbetskostnaden och inte på material samt resekostnader i samband med renovering av ert hus eller lägenhet. Man kan få upp till 75000:- i rot- och rutavdrag. Av denna summan får högst 50000:- dras av som rotavdrag.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Vill ni ha hjälp med bygg i Stockholms området och söker ett kompetent byggföretag är vi det givna valet.

Vi vet att ett framgångsrikt projekt kräver tydliga mål, en detaljerad offert, duktiga och yrkesstolta hantverkare, levererar hög kvalitet på arbetet samt att man håller tidsplanen.

Ni är välkomna att kontakta oss på telefon, mail eller via vårt kontaktformulär.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. För att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

13 + 10 =