Byggföretag Nacka

Byggfirma Ekenberg & Co utför ombyggnation, nybyggnation och renovering av hus och fastigheter. Vi är ett byggföretag som hjälper kunder i Nacka med alla typer av byggprojekt.

När du behöver hjälp av en byggfirma eller målare med lång erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra byggare hjälper privatpersoner, fastighetsägare samt företag i Stockholm och skärgården.

Att renovera eller bygga om sin bostad är ofta ett stort projekt som kräver kompetens och erfarenhet av den som utför arbetet. Oavsett om du ska bygga nytt kök, lägga nytt tak, byta parkett eller bygga ett Attefallshus på tomten, är det viktigt att de hantverkare och byggare som utför arbetet har den kompetens samt kunnighet som krävs.

Som byggfirma förstår vi att det är viktigt för dig som kund att känna sig trygg med att välja oss som ert företag. Därför arbetar vi som byggföretag utifrån perspektivet att vi ska vara transparenta, lyhörda och trevliga att ha att göra med.

Dina behov är alltid utgångspunkten för hela det arbete som vi utför.

Byggföretag i Nacka & Saltsjö boo- med lång erfarenhet

När du kontaktar oss kan du förvänta dig ett trevligt bemötande och kompetent personal. Vi kommer gärna ut på plats och gör en bedömning av ditt byggprojekt och lämnar över en offert på vad det skulle kosta att utföra arbetet. Detta kan du sedan läsa igenom i lugn och ro när det passar dig. Vi utför små som stora renoveringar och tjänster i Nacka Stockholm med omnejd.

När du har bestämt dig för att ge oss förtroendet att hjälpa dig med att renovera eller bygga om/bygga nytt ser vi till att hela arbetet fortlöper på ett smidigt och strukturerat sätt. Efter att allt är klart gör vi tillsammans en slutbesiktning av det arbete som vi utfört. Vi ser till att du är nöjd och att inget har blivit missat.

Några exempel på arbeten vi utför i Nacka Stockholm:
  • Renovering och totalrenoveringar
  • Nyproduktion av Attefallshus, Bolundare och gästhus
  • Snickeriarbeten – Både utvändiga och invändiga snickerier
  • Måleriarbeten – Både utvändig och invändig målning
Byggföretag Nacka

Renovering och tillbyggnader i Nacka

Vi renoverar hus, lägenheter, fritidshus med mera i Nacka Stockholm och västerort. Renovering är ett brett begrepp och nedan kan du se ett axplock av vilka typer av renoveringar våra byggare utför:

Installation eller renovering av kök

Golvläggning – Behöver du lägga nytt golv eller parkett hjälper vi dig med detta

Tillbyggnation – Kontakta oss när du funderar på att bygga ut huset

Målning – Vi genomför måleriarbeten både utvändigt och invändigt

Snickeriarbeten – Exempelvis byta panel på huset eller bygga ny altan

Bygga Attefallshus, Bolundare eller gästhus

På senare år har det blivit enklare att kunna bygga en extra fastighet på tomten i form av ett Attefallshus, gästhus eller en så kallad Bolundare utan att ansöka om bygglov. Vi hjälper till med att bygga denna typ av fastighet från grunden eller montera ihop en monteringsfärdig bostad om så önskas. 

Du kan läsa mer om regler för att uppföra ett Attefallshus här eller kontakta oss så hjälper vi dig med det du vill ha utfört och dina behov av bygg i Nacka Stockholm.

Byggföretag i Nacka för alla byggprojekt

Välkommen att kontakta oss om ni söker byggföretag i Nacka, Saltsjö boo med omnejd. Vi har duktiga byggare och hantverkare som är vana vid stora renoveringsprojekt men även mindre tjänster inom bygg. Våra snickare har stor kompetens av byggarbeten och hjälper privatpersoner, fastighetsägare samt företag med stora som små projekt.

Söker du snickare för byggnation av tillbyggnader i Nacka Stockholm och västerort finns vi här för er. Vi kommer gärna ut på plats och erbjuder er en kostnadsfri offert. På arbetet har man rätt att dra av 30% av kostnaden genom rot avdraget. Rot- och rutavdrag får man göra varje år till en kostnad upp till 75000:-

Kontakta oss redan idag

Välkommen att ringa, skicka ett mail eller använda vårt kontaktformulär när du har frågor gällande bygg- och hantverksarbeten i Nacka Stockholm med omnejd.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

9 + 13 =

Call Now Button