Byggföretag Lidingö

Byggfirma Ekenberg & Co utför ombyggnation, nybyggnation och renovering av hus och fastigheter.

Vi är ett byggföretag som hjälper kunder i Lidingö med alla typer av byggprojekt.

När du behöver hjälp av ett byggföretag eller målare med stor kunskap inom bygg är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi står till tjänst för allt från privatpersoner till fastighetsägare och företag.

Att renovera eller bygga om sitt hus är ofta ett stort projekt som kräver kompetens och lång erfarenhet av den som utför arbetet. Oavsett om du ska bygga nytt kök eller badrum, lägga nytt tak, byta parkett eller bygga ett Attefallshus på tomten, är det viktigt att de hantverkare och snickare som genomför arbetet har den kompetens samt kunskap som krävs.

Som byggföretag förstår vi att det är viktigt för dig som kund att känna sig trygg med att välja oss som ert företag. Därför arbetar vi utifrån perspektivet att vi ska vara transparenta, lyhörda och trevliga att ha att göra med.

Dina behov är alltid utgångspunkten för hela det arbete som vi genomför åt dig.

Byggföretag Lidingö- med lång erfarenhet

När du tar kontakt med oss kan du förvänta dig ett trevligt bemötande och kompetent personal. Vi kommer gärna ut på plats och gör en bedömning av ditt byggprojekt och lämnar över en offert på vad det skulle kosta att utföra arbetet. Detta kan du sedan läsa igenom i lugn och ro när det passar dig.

Vi utför stora som små arbeten i Lidingö med omnejd. När du har bestämt dig för att ge oss förtroendet att hjälpa dig med att renovera eller bygga om/bygga nytt ser vi till att hela arbetet fortlöper på ett smidigt och strukturerat sätt.

Efter att allt är klart gör vi tillsammans en slutbesiktning av det arbete som vi utfört. Vi ser till att allt är rätt, att du är nöjd och att inget har blivit missat.

Några exempel på arbeten vi utför i Lidingö Stockholm:
  • Renovering och totalrenoveringar
  • Nyproduktion av Attefallshus, Bolundare och gästhus
  • Snickeriarbeten – Både utvändiga och invändiga snickerier
  • Måleriarbeten – Både utvändig och invändig målning
Byggföretag Lidingö

Renovering och tillbyggnation i Lidingö

Vi renoverar hus, lägenheter, fritidshus med mera i Lidingö Stockholm. Renovering är ett brett begrepp och nedan kan du se ett axplock av vilka typer av tjänster som vi utför:

Installation eller renoveringar av kök

Golvläggning – Behöver du lägga nytt golv eller parkett hjälper vi dig med detta

Tillbyggnation – Kontakta oss när du funderar på att bygga ut huset

Målning – Vi genomför måleriarbeten både utvändigt och invändigt

Snickeriarbeten – Exempelvis byta panel på huset eller bygge av ny altan

Badrum – Vi bygger badrum från grunden och har certifikat via BKR

Bygga Attefallshus, Bolundare eller gästhus

De senaste åren har det blivit lättare att uppföra ytterligare fastigheter på tomten i form av gästhus, Attefallshus eller så kallade Bolundare, utan att behöva söka bygglov. Vi hjälper er att anlägga sådana bostäder från grunden eller montera prefabricerade hus.

Du kan läsa mer om regler för att uppföra ett Attefallshus här eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt i Lidingö.

Byggfirma i Lidingö för alla byggprojekt

Välkommen att ta kontakt med oss när ni söker byggtjänster. Vi har duktiga hantverkare för snickeri, bygg och målare som är vana vid stora renoveringar men även mindre arbeten inom bygg. Våra hantverkare har stor kunnighet av arbeten med både företag och privatpersoner.

Söker du snickare för bygg av tillbyggnader i Lidingö Stockholm finns vi här för er. Vi kommer gärna ut på plats och erbjuder er en kostnadsfri offert. Vi handlar vårt material oftast via Beijer Lidingö

Kontakta oss redan idag

Tveka inte att ringa, skicka ett mail eller använda vårt kontaktformulär när du har frågor gällande bygg- och hantverksarbeten i Lidingö Stockholm med omnejd.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

3 + 5 =

Call Now Button