Byggföretag Djursholm

Byggfirma Ekenberg & Co utför ombyggnation, nybyggnation och renovering av hus och fastigheter.

Vi är ett byggföretag som hjälper kunder i Djursholm med alla slags byggprojekt.

När du behöver hjälp av en byggfirma med lång erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Att renovera eller bygga om sitt hus är ofta ett stort projekt som kräver kompetens och erfarenhet av den som utför arbetet. Oavsett om du ska bygga nytt kök, lägga nytt tak, byta parkett eller bygga ett Attefallshus på tomten så är det viktigt att de hantverkare och snickare som utför arbetet har den kompetens och erfarenhet som krävs.

Som byggföretag förstår vi att det är viktigt för dig som kund att känna dig trygg med att välja oss som företag och därför arbetar vi utifrån perspektivet att vi ska vara transparenta, lyhörda och trevliga att ha att göra med.

Dina behov är alltid utgångspunkten för det arbete som vi utför.

När du kontaktar oss kan du förvänta dig ett trevligt bemötande och kompetent personal. Vi kommer gärna ut på plats och gör en bedömning av ditt byggprojekt och lämnar över en offert på vad det skulle kosta att utföra arbetet som du kan läsa igenom i lugn och ro när det passar dig.

När du har bestämt dig för att ge oss förtroendet att hjälpa dig med att renovera eller bygga om/bygga nytt ser vi till att arbetet fortlöper på ett smidigt och strukturerat sätt och efter att allt är klart så gör vi tillsammans en slutbesiktning av det arbete som vi utfört.

Vi utför bland annat följande arbeten i Djursholm:

 

  • Renovering
  • Nyproduktion av Attefallshus, Bolundare och gästhus
  • Snickeriarbeten – Både utvändiga och invändiga snickerier
  • Måleriarbeten – Både utvändig och invändig målning
Byggföretag Djursholm

Renovering och tillbyggnation i Djursholm

Vi renoverar hus, lägenheter, fritidshus med mera i Djursholm och Stockholm. Renovering är ett brett begrepp och nedan kan du se ett axplock av vilka typer av renovering som vi utför:

 

  • Installation av kök eller renovering av kök
  • Golvläggning – Behöver du lägga nytt golv eller parkett hjälper vi dig med detta
  • Tillbyggnation – Kontakta oss när du funderar på att bygga ut huset
  • Målning – Vi utför måleriarbeten både utvändigt och invändigt
  • Snickeriarbeten – Exempelvis byta panel på huset eller bygga ny altan

Bygga Attefallshus, Bolundare eller gästhus

De senaste åren har det blivit enklare att kunna uppföra en extra fastighet på tomten i form av ett Attefallshus, gästhus eller en så kallad Bolundare utan att ansöka om bygglov. Vi hjälper dig att bygga denna typ av fastighet från grunden eller montera ihop ett monteringsfärdigt hus om så önskas. 

Du kan läsa mer om regler för att uppföra ett Attefallshus här eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi hjälper privatpersoner och företag med renoveringar, ombyggnationer och mycket mer

Vårt upptagningsområde är hela Djursholm och när du är ute efter en kompetent byggfirma i Djursholm är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi erbjuder bland annat badrumsrenovering, tillbyggnader, snickeri och andra tjänster. Vi är en totalentreprenör som erbjuder fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner en komplett lösning när det kommer till byggprojekt av alla storlekar.

Kontakta oss redan idag

Tveka inte att ringa oss, skicka ett mail eller använda vårt kontaktformulär när du har frågor gällande bygg- och hantverksarbeten i Djursholm med omnejd.

Vi erbjuder kostnadsfri offert för ditt projekt när du kontaktar oss och vi garanterar att våra arbeten är korrekt utförda. Vårt mål är nöjda kunder och att leverera byggtjänster med hög kvalitet och professionalism.