Byggföretag Ekerö

Byggfirma Ekenberg & Co utför ombyggnation, nybyggnation och renovering av hus och fastigheter. Vi är ett byggföretag som hjälper kunder i Ekerö med alla typer av byggprojekt.

När du behöver hjälp av en byggfirma eller målare med lång erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Att renovera eller bygga om sitt hus är ofta ett stort projekt som kräver kompetens och erfarenhet av den som utför arbetet. Oavsett om du ska bygga nytt kök, lägga nytt tak, byta parkett eller bygga ett Attefallshus på tomten, är det viktigt att de hantverkare och snickare som utför arbetet har den kompetens samt erfarenhet som krävs.

Som byggföretag förstår vi att det är viktigt för dig som kund att känna sig trygg med att välja oss som ert företag. Därför arbetar vi utifrån perspektivet att vi ska vara transparenta, lyhörda och trevliga att ha att göra med.

Dina behov är alltid utgångspunkten för hela det arbete som vi utför. När vi ska hjälpa er med ett projekt har vi fokus på att ni ska bli nöjda med våra tjänster och att byggarbetet håller hög kvalitet.

Byggföretag Ekerö – med lång erfarenhet

När du kontaktar vårt byggföretag i Ekerö kan du förvänta dig ett trevligt bemötande och kompetent personal. Vi kommer gärna ut på plats och gör en bedömning av ditt byggprojekt och lämnar över en offert på vad det skulle kosta att utföra arbetet. Detta kan du sedan läsa igenom i lugn och ro när det passar dig. Vi utför stora som små arbeten i Ekerö med omnejd.

När du har bestämt dig för att ge oss förtroendet att hjälpa dig med att renovera eller bygga om/bygga nytt ser vi till att hela arbetet fortlöper på ett smidigt och strukturerat sätt. Efter att allt är klart gör vi tillsammans en slutbesiktning av det arbete som vi utfört. Vi ser till att du är nöjd och att inget har blivit missat.

Läs gärna mer här: Renovering av hus, kök, badrum i Stockholm | Byggfirma Ekenberg

 

Några exempel på arbeten vi utför i Ekerö:
  • Renovering och totalrenoveringar
  • Nyproduktion av Attefallshus, Bolundare och gästhus
  • Snickeriarbeten – Både utvändiga och invändiga snickerier
  • Måleriarbeten – Både utvändig och invändig målning
Byggföretag Djursholm

Renovering och tillbyggnation i Ekerö

Vi är ett byggföretag i Ekerö som renoverar hus, lägenheter, fritidshus med mera. Renovering är ett brett begrepp och nedan kan du se ett axplock av vilka typer av renoveringar som vi utför:

Installation eller renovering av kök

Golvläggning – Behöver du lägga nytt golv eller parkett hjälper vi dig med detta

Tillbyggnation – Kontakta oss när du funderar på att bygga ut huset

Målning – Vi genomför måleriarbeten både utvändigt och invändigt

Snickeriarbeten – Exempelvis byta panel på huset eller bygga ny altan

Bygga Attefallshus, Bolundare eller gästhus

De senaste åren har det blivit enklare att kunna uppföra en extra fastighet på tomten i form av ett Attefallshus, gästhus eller en så kallad Bolundare utan att ansöka om bygglov. Vi hjälper till med att bygga denna typ av fastighet från grunden eller montera ihop ett monteringsfärdigt hus om så önskas. 

Du kan läsa mer om regler för att uppföra ett Attefallshus här eller kontakta oss så hjälper vi dig med det du vill ha utfört. Du kontaktar oss på telefon, mail eller vårt kontaktformulär när du har frågor gällande bygg- och hantverksarbeten i Ekerö Stockholm med omnejd.

Kika gärna även in på vår blogg: Blogg – Byggfirma Ekenberg & Co AB

Byggföretag Ekerö för alla byggprojekt

Välkommen att kontakta oss när ni söker byggtjänster. Vi har duktiga snickare och målare som är vana vid stora renoveringar men även mindre. Våra hantverkare har stor kunnighet av arbeten med både företag och privatpersoner.

Söker du snickare för bygg av tillbyggnader i Ekerö Stockholm finns vi här för er. Vi kommer gärna ut på plats och erbjuder er en kostnadsfri offert.

Läs även mer här: https://www.byggfirmaekenberg.se/nyproduktion/

 

Kontakta oss redan idag

Tveka inte att ringa, skicka ett mail eller använda vårt kontaktformulär när du har frågor gällande bygg- och hantverksarbeten i Ekerö Stockholm med omnejd.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

9 + 8 =

Call Now Button