Byggfirma Stockholm

Byggfirma som utför arbeten i Stockholmsområden samt i skärgården.

Vi är en renodlad byggfirma som välkomnar såväl företag som privatpersoner och fastighetsägare. Vi utför arbeten inom byggnationer, entreprenader, renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnad.

Väljer ni oss som er byggfirma får ni en firma med lång erfarenhet inom branschen och många nöjda kunder. Har ni ett stort projekt eller renovering ni funderar över hjälper vi er gärna med detta uppdrag inom bygg.

Vi är ett tryggt och pålitligt val för ert byggprojekt och vi utför ett tätt samarbete med andra yrkesgrupper inom el, måleri samt plåtslagare. Vi hjälper våra kunder med totalrenoveringar av hem, större byggprojekt, lägenheter och kontor.

Från idé till färdigt resultat

Vi följer dig genom hela processen. Vi hjälper dig från din idé till färdigt resultat. För oss på Byggfirma Ekenberg & CO är det väldigt viktigt att du som kund är nöjd med byggprojektet och att arbetet håller hög kvalitet. Genom oss får man den optimala partnern som levererar högkvalitativa och pålitliga resultat.

Vi går noggrant igenom vad ni vill ha för jobb utfört, hur mycket tid projektet behöver, när vi kan starta och hur mycket det kommer att kosta. Vi arbetar alltid för att leverera ett arbete med mycket hög kvalité. Väljer ni oss som er byggfirma får ni ett färdigt resultat som håller i många år.

Vi välkomnar stora projekt men även mindre och hjälper er att ta fram smarta, hållbara lösningar som gynnar er efter arbetet. När projektet är klart gör vi en slutbesiktining och ser till att allt är som ni önskat.

Ska du renovera badrum, byta kök, lägga om taket, bygga tillbyggnad på huset, bygga veranda eller vill göra någon större villarenovering? Då är vi den perfekta byggfirman för dig. Vi har den kompetens som krävs för alla byggtjänster.

 

Arbeten vi som byggfirma utför

Anlitar man oss för att bygga eller renovera kan vi erbjuda en mängd olika byggtjänster för ert projekt. Med vår långa erfarenhet inom bygg har vi den kompetens som krävs för såväl stora som små projekt i Stockholms och skärgårdens trakter.

Här är några av våra tjänster som vi erbjuder:
 • Hus- och lägenhetsrenoveringar.
 • Tillbyggnad
 • Ombyggnad
 • Rivningsarbeten
 • Takläggning
 • Golvläggning
 • Renovera badrum samt kök
 • Bygga altan
 • Bygge av staket
 • Måleriarbeten
 • Kontorsanpassning

och mycket mera……

Byggföretag Djursholm

 

Rotavdrag

När man anlitar oss som byggfirma i Stockholm har man enligt rotavdraget rätt till att dra av 30% på arbetskostnaden. Detta är något du som kund inte behöver lägga tid på utan vi ansöker åt dig samt drar av det på fakturan.

Bra att veta är att skattereduktionen gäller på arbetskostnaden och inte på material samt resekostnader i samband med renovering av ert hus eller lägenhet. Man kan få upp till 75000:- i rot- och rutavdrag. Av denna summan får högst 50000:- dras av som rotavdrag.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Vill ni ha hjälp med bygg i Stockholms området och söker en kompetent byggfirma är vi det självklara valet.

Vi vet att ett framgångsrikt projekt kräver tydliga mål, en detaljerad offert, duktiga och yrkesstolta hantverkare, levererar hög kvalitet på arbetet samt att man håller tidsplanen.

Ni är välkomna att kontakta oss på telefon, mail eller via vårt kontaktformulär.

Kontakta oss redan idag via mail

Skicka oss en kontaktförfrågan och beskriv gärna uppdraget kort så tar vi kontakt med er. Men för att vi ska kunna hjälpa er skyndsamt och komma med en relevant prisuppgift underlättar det ju mer information och underlag vi kan ta del av tidigt i processen.

8 + 15 =

Call Now Button