Badrum

I veckan har vi varit och tittat på en villa renovering på Värmdö där det bland annat ska byggas ett nytt badrum. Det gamla badrummet tycker kunden har gjort sitt och har kontaktat oss för att ombesörja hela arbetet. Att vara på plats och se det befintliga badrummet är viktigt innan arbetet påbörjas för att få en uppfattning om förutsättningarna. Varje hus är unikt och har sina unika egenskaper.

Viktigt med projektledning

När man bygger ett badrum finns det mycket att tänka på. Vi är många yrkesgrupper som ska fram för ett lyckat slutresultat. Först ska Snickare fram som river ut det befintliga badrummet och eventuellt riktar upp befintligt bjälklag . Därefter ska EL och VVS fram med sin rör dragning för att bl.a. WC och el-armaturer kunna kopplas in. Därefter sätts väggarna igen med skrivmaterial och eventuell isolering enligt bkr’s riktlinjer för ett fackmannamässigt resultat. Därefter kan man börja applicera tätskikt och efter att detta härdat kan plattsättaren sätta kakel och klinker. Det är många steg att tänka på och det är viktigt att vara genomgående noggrann för ett fint slutresultat som står i många år framöver.

Stil

Det som är extra trivsamt i vårt arbete är att varje kund är unik och vill ha arbetet utfört på olika sätt. Detta skapar mycket variation för oss och gör arbetet mindre monotont. På detta uppdrag ville kunden ha sitt badrum renoverat i gammal stil med lite ”lantlig” känsla. Det nappade vi snabbt på och hade mycket förslag samt idéer kring hur det skulle se ut.

Tidsåtgång

Man får i regel räkna med 3-4 veckor för ett badrum ska bli klart från att vi får tillträde till objektet fram tills att ni som kund kan börja använda badrummet.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Läs gärna mer här Renovering

Badrum, badrumsrenovering, nybyggnation badrum

Call Now Button